Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş’lı Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, 5. sezonu ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, 5. sezonu ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonu, 22 Eylül 2024 Pazar günü yayınlanacak ve hayranları büyük bir heyecanla bu tarihi bekliyor. Dizinin başrollerine Tolga Sarıtaş da katılarak "Yüzbaşı Altay" karakterine hayat verecek. Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş'ın bir kez daha aynı projede yer alması, ikilinin daha önceki Söz dizisindeki başarılı performanslarını hatırlatan izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırdı.

Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman?

Her hafta pazar günleri yayınlanan Teşkilat 5. sezonu için geri sayım başladı. 22 Eylül Pazar günü ekranlara gelecek olan yeni sezonda, Tolga Sarıtaş’ın diziye dahil olmasıyla tansiyonun daha da yükseleceği tahmin ediliyor. Fragmanı yayınlanan yeni sezonda, yeni hikayeler ve güçlü karakterlerle birlikte izleyiciyi sürükleyici bir sezon bekliyor.

Teşkilat Yeni Sezon Bizleri Neler Bekliyor?

Yeni sezonda Teşkilat ana karakterlerinden Ömer'in yaşam mücadelesi devam edecek. 4. sezonun finalinde Ömer, ölümle burun buruna gelmiş ve Neslihan’ın bulduğu panzehirle kurtulma ümidi doğmuştu. Ancak, Neslihan’ın panzehiri Ömer’e ulaştırması hiç de kolay olmayacaktır. Yeni sezonda, eski düşmanların yeniden ortaya çıkması ve ekip için zorlayıcı süreçler baş gösterecek. Ömer, görev ve sevdiklerinin güvenliği için her türlü riski göze alarak son kozunu oynamak zorunda kalacaktır. 

Teşkilat Sezon Finalinde Ne Oldu?

4. sezon finalinde, Ömer ölümün kıyısındayken, ekip panzehiri bulmak için büyük bir mücadele vermişti. Neslihan, panzehiri bulsa da bunu Ömer'e ulaştırma süreci son derece zorlu geçmişti. Ömer için geri sayım başlamışken, ekibin karşılaştığı zorluklar izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Sevdikleri, Ömer'in yanında olurken eski düşmanlar da yeniden sahneye çıkmıştı. Ömer, bu zorlu yolda görevini tamamlamak ve düşmanlarını alt etmek için gözünü karartmıştı.

Teşkilat 5. Sezon Kadrosu

Yeni sezonda, Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş bir kez daha aynı projede yer alarak izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak. Tolga Sarıtaş'ın canlandıracağı Yüzbaşı Altay karakteri, dizinin hikayesine yeni bir soluk getirecek ve yüksek tansiyonlu sahneler izleyiciyi bekliyor olacak.

Teşkilat’ın 5. sezonu, 22 Eylül 2024 Pazar günü TRT 1 ekranlarında başlıyor. Yeni sezonla birlikte güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayeleriyle Teşkilat, yine ekranların en çok izlenen yapımları arasında yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER