Gibi Hayranlarını Sevindiren Gelişme! Gibi Dizisi 6. Sezon Tarihi

Türk yapımı komedi dizisi Gibi, geçtiğimiz beş sezonda büyük beğeni topladı. Peki Gibi 6. sezon ne zaman? İşte detaylar…

Gibi yeni sezon tarihi merakla bekleniyor. Dizinin hayranları, Gibi 6. sezon ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. İşte Gibi yeni sezon hakkında tüm detaylar…

Gibi Dizisi 6. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Dizi severler tarafından Gibi 6. sezon ne zaman çıkacak araştırılıyor. Komedi türündeki Türk yapımı internet dizisi olan Gibi, geniş kitlelerin favorisi olmaya devam ediyor. 2021 senesinde ilk defa yayınlanan dizinin başrollerinde Ahmet Kürşat Öçalan, Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç var. Dizinin senaristi ise Feyyaz Yiğit ile Aziz Kedi. 

Feyyaz Yiğit’in yaptığı yeni sezon duyurusu sonrasında Gibi 6. sezon yayın tarihi sorgulanmaya başlandı. Başarılı komedi dizisine dair merak edilen çok sayıda husus var. 2021’de Exxen üzerinden yayınlanmaya başlayan dizi, ilk bölümden itibaren geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Peki Gibi yeni sezon tarihi nedir?

Popüler komedi dizisi Gibi’nin yeni sezonunun 2025 senesinin ilk yarısında yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Gibi 6. sezon 10 bölümden oluşacak. Gibi yeni sezon bölümleri ile ilgili henüz resmi bir yayın tarihi duyurulmadı. Ancak 2025’in başlarında izleyicilerle buluşması yüksek ihtimal. 

Gibi Dizi Konusu Nedir?

Gibi konusu nedir? Yakın arkadaşlar olan Ersoy, İlkkan ve Yılmaz’ın sıradan yaşamları diziye konu oluyor. Sıklıkla kavga eden bu üçlü, küçük olayları dahi ilginç bir hale dönüştürüyor. Gibi’nin her bölümünde farklı bir konu ele alınıyor. Bu yüzden de dizinin net bir konusu olduğunu söylemek mümkün değil. Üç arkadaşın başından geçen pek çok olay, diziye konu ediliyor ve izleyiciler için eğlenceli bir deneyim mümkün hale geliyor.

Gibi 6. Sezon Oyuncuları Kimler?

Gibi oyuncu kadrosu, diziyi yeni keşfedenler tarafından merak ediliyor. Senaryosunu Aziz Kedi ile Feyyaz Yiğit’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Ahmet Kürşat Öçalan, Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılıç var. 

Gibi Dizisi Nereden İzlenir? Hangi Platform?

Gibi dizisine başlamak isteyen kişiler bu eğlenceli yapımın hangi platform üzerinden izleneceğini bilmek istiyor. Gibi yayın platformu Exxen. Bu sebeple Exxen aboneliği alarak Gibi’yi keşfedebilir, harika bir izleme deneyimi elde edebilirsiniz. 

İLGİLİ HABERLER