Teşkilat Dizisinde Nefesler Tutuldu! Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman?

Teşkilat dizisi yeni sezonuyla 22 Eylül Cuma akşamı ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda Tolga Sarıtaş'ın da aralarında bulunduğu sürpriz isimler yer alacak.

Başrollerinde Murat Yıldırım ile Aybüke Pusat'ın yer aldığı, milli duyguları ve aksiyon dolu sahneleriyle milyonları ekran başına kilitleyen Teşkilat dizisi, yeni sezonuyla izleyicileri selamlamaya hazırlanıyor. Heyecanla beklenen yeni sezon tarihi sonunda netleşti. Peki, Teşkilat yeni sezonda bizleri neler bekliyor? İşte merak edilen tüm detaylar...

Teşkilat Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, 3. sezonuyla 22 Eylül Cuma akşamı sevenleriyle buluşacak. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, yeni sezonda da nefes kesen hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeye devam edecek.

Tolga Sarıtaş Rüzgarı Esecek!

Yeni sezonda kadroya dahil olan Tolga Sarıtaş, "Yüzbaşı Altay" karakterine hayat verecek. Sarıtaş'ın canlandıracağı Yüzbaşı Altay karakterinin, Teşkilat'ın yeni misyonlarında önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Yeni Sezonda Kadro Genişliyor

Teşkilat'ın yeni sezonunda Tolga Sarıtaş'ın yanı sıra Aybüke Pusat, Adnan Biricik, Murat Aygen ve Tuvana Türkay gibi başarılı isimler de yer alacak. Yeni oyuncuların dahil olmasıyla dizinin temposunun daha da artacağı ve izleyicilere soluksuz bir sezon yaşatacağı öngörülüyor.

Teşkilat Yeni Sezonuyla Cuma Akşamlarına Damga Vuracak!

Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda da milli duyguları ve gerçekçi aksiyon sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi hedefleyen Teşkilat, 22 Eylül Cuma akşamından itibaren her hafta TRT 1 ekranlarında olacak. Dizinin yeni sezonu şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER