338 TL’ye Uçak Bileti! Pegasus Dev Kampanya Başlattı

Pegasus Havayolları, yurt dışı seyahat hayallerinizi gerçekleştirmek için heyecan verici bir kampanya başlattı. 10-11 Eylül tarihleri arasında satın alınan biletlerle birçok Avrupa ve Orta Doğu destinasyonuna 338 TL'ye uçabilirsiniz.

Pegasus Havayolları, yurt dışı seyahat hayallerini gerçekleştirmek isteyenler için heyecan verici bir kampanya başlattı. 10-11 Eylül 2024 tarihleri arasında satın alınan biletlerle, 1 Kasım 2024 - 30 Mart 2025 tarihleri arasında birçok Avrupa ve Orta Doğu destinasyonuna 9 Euro + vergilerle başlayan fiyatlarla uçabilirsiniz. Türk Lirası cinsinden bu fiyat yaklaşık 338 TL'ye denk geliyor. Toplamda 250 bin koltuk için geçerli olan kampanya, bütçe dostu bir seyahat deneyimi sunuyor.

Kampanya Detayları

Pegasus'un bu cazip kampanyası kapsamında, yolcular İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan birçok Avrupa ve Orta Doğu şehrine direkt uçuşlar gerçekleştirebilecek. Amsterdam, Atina, Berlin, Londra, Paris, Roma, Viyana gibi popüler destinasyonlar kampanyadan yararlanabileceğiniz seçenekler arasında yer alıyor.

Ekstra Bagaj Avantajları

Kampanya sadece ucuz biletlerle sınırlı değil! Pegasus'un "Light Paket" sahibi yolcuları için ekstra kabin bagajı 5 Euro, 12 kg'lık uçak altı bagaj ücreti ise yine 5 Euro olarak belirlendi. Yolcular, biletlerine 10 Euro ekleyerek "Süper Eko Paket" seçeneğini de tercih edebilecekler.

Hangi Hatlar Kampanyadan Yararlanabilir?

Kampanya kapsamında birçok hat bulunuyor. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Aktau, Alexandria, Atina, Bakü, Basel, Batum, Berlin, Birmingham, Bologna, Bratislava, Bremen, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Dortmund, Duesseldorf, Edinburg, Eindhoven, Erivan, Frankfurt, Gence, Hamburg, Hannover, Helsinki, Kahire, Kişinev, Kopenhag, Köln, Kutaisi, Kuveyt, Londra, Lyon, Manchester, Marsilya, Milan, Münih, Nürnberg, Oslo, Prag, Priştine, Roma, Rotterdam, Saraybosna, Sofya, Stockholm, Stuttgart, Tiflis, Tiran, Tuzla, Üsküp, Venedik, Viyana, Zagrep ve Zürih gibi şehirlere uçuşlar kampanyadan yararlanabiliyor.

Seyahat Hayallerinizi Gerçekleştirin

Pegasus'un bu cazip kampanyası, yurt dışı seyahat hayallerinizi gerçekleştirmek için harika bir fırsat sunuyor. Sınırlı sayıda koltuk olduğu için, hemen harekete geçin ve uygun fiyatlı biletlerinizi satın alın.

İLGİLİ HABERLER