Exxen ve Exxenspor Üyelik Ücretleri Yükseldi! Güncel Exxen Üyelik Fiyatları

Exxen ve Exxenspor üyelik ücretleri arttı. İşte güncel Exxen üyelik fiyatları…

Yerli dijital yayın platformu Exxen’in fiyatları değişti. Platformun üyelik ücretleri zamlandı. Peki Exxen üyelik almak için ne kadar ödeme yapmak gerekiyor? İşte detaylar…

Exxen ve Exxenspor Üyelik Ücretlerine Zam

Exxen ve Exxenspor üyelik ücretleri yükseldi. Leyla ile Mecnun, Konuşanlar ve Gibi adlı yapımlarla adından söz ettiren Exxen, ülkemizde bir hayli popüler. Ayrıca Exxenspor üzerinden UEFA Avrupa maçları olmak üzere pek çok spor müsabakası izlenebiliyor. Seyircilerin favorilerinden Exxen ve Exxenspor’un fiyatları arttı. 12 Eylül 2024 itibariyle zamlı fiyatlar geçerli.

Güncel Exxen ve Exxenspor Fiyatları

Zamlı Exxen fiyatları merak konusu oldu. Reklamsız standart abonelik 179 liradan 223,90 liraya çıktı. Yani yüzde 25’ten daha fazla zam söz konusu. UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını izlemeyi sağlayan Exxenspor aboneliğinin reklamsız sürümü ise önceden 339 TL idi. Bu paket ise yüzde 15’in üzerinde zamlandı ve 390.90 liraya çıktı.

  • Reklamsız ExxenSpor Aboneliği: 390.90
  • Reklamlı ExxenSpor Aboneliği: 327.90 TL
  • Reklamsız Exxen Aboneliği: 223.90 TL
  • Reklamlı Exxen Aboneliği: 160.90 TL

UEFA Maçları İzlenebiliyor

Exxen ve Exxenspor'a gelen yeni zam gündemdeki yerini koruyor. Öte yandan platformun bazı önemli özellikleri de fark yaratıyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu platform, UEFA Konferans Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi gibi spor organizasyonlarının yayın haklarına da sahip. Spor karşılaşmalarını takip etmek için ekstra olarak ExxenSpor üyeliği satın almak gerekiyor. 

Abonelik Seçenekleri Var

Exxen'in diğer dijital platformların aksine çeşitli abonelik seçenekleri mevcut. Bunlar arasında en fazla dikkat çekeni de Netflix gibi uygulamalarda görülmeyen reklamlı abonelik sistemi. Reklamsız abonelik seçeneğine oranla daha ekonomik olan bu üyelikte Exxen üzerinde izlemiş olduğunuz spor etkinlikleri, diziler ve filmlerin arasına reklam giriyor.

Exxen'in aynı zamanda üyelik haricinde farklı bir hizmet olarak sunduğu ExxenSpor ise spor karşılaşmalarını izlemenizi sağlıyor. Özellikle de spor içeriklerini izlemek isteyen kullanıcıların, ExxenSpor üyeliği edinmeleri gerekiyor. 

İLGİLİ HABERLER