Garanti BBVA’dan Sevindiren Kredi Kampanyası! Eylül Ayına Özel Faizsiz Kredi

Garanti BBVA, bu aya özel olarak yeni bir kredi kampanyası sundu. Banka, belli bir tutara kadar faizsiz kredi kullandırıyor.

Garanti BBVA, yeni kredi kampanyasını duyurdu. Banka, Eylül ayına özel olarak 20 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı vaat ediyor. İlgili kampanya, yeni müşterilere özel olarak hazırlandı. Ayrıca 1-30 Eylül tarihleri arasında geçerli. Katılım koşullarını karşılayan kişiler, bu avantajı değerlendirebilir.

Garanti BBVA Faizsiz Kredi Nasıl Alınır?

Son dönemlerde bankalar, çeşitli kredi kampanyaları düzenliyor. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Garanti BBVA, yeni müşterilere özel olarak yeni bir kampanya oluşturdu. Kredi kampanyası, 20 bin liraya kadar faizsiz kredi çekme olanağı sunuyor. Bankanın resmi duyurusuna göre kampanyaya dahil olmak son derece kolay. 

1 Eylül’den 30 Eylül’e kadar devam edecek olan kampanyadan faydalanmak için öncelikle bankanın mobil uygulamasını yükleyin ve yeni müşteri kaydı oluşturun. İlk kez Garanti BBVA müşterisi olan kişiler, 20 bin liraya kadar faizsiz kredi imkanı yakalayacak. Müşteri olma işlemlerini direkt olarak mobil uygulamadan halledebilirsiniz. Ayrıca şubeden yapılan yeni müşteri başvuruları, kampanyaya dahil edilmiyor. Bu nedenle işlemleri mobil uygulama üzerinden yapmalısınız.

20 Bin TL Faizsiz Kredi Koşulları Neler?

Bankanın yeni kampanyasından faydalanmak isteyenler, Garanti BBVA faizsiz kredi şartları konusunda araştırma yapıyor. Yeni müşteriler, kredi başvurularını mobil uygulama aracılığı ile gerçekleştirdikten sonra beş gün içinde hayat sigortalı ve faizsiz kredi kampanyasına müracaat edebilirler. Kredi vadesinin ise en çok 6 ay olduğu belirtiliyor. Bankanın resmi web sayfasındaki detaylara göz atarak, ilgili kampanya hakkında daha çok bilgi alabilirsiniz.

Kampanya Hakkında Diğer Detaylar

Garanti BBVA faizsiz kredi kampanyasına dahil olmak isteyen kişilerin dikkat etmeleri geren bazı ayrıntılar mevcut. Bankanın mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olma işlemlerini eksiksiz biçimde yerine getirmelisiniz. Aynı zamanda kampanya yalnızca mobil uygulama üzerinden yapılan başvurular için geçerli.

Son Tarih 30 Eylül

20 bin TL’ye kadar faizsiz kredi kampanyasına katılmak isteyenler için son tarih önemli. Kampanyaya son katılım tarihi 30 Eylül 2024 olarak açıklandı. 

İLGİLİ HABERLER