Tam 700.000 TL Faizsiz Kredi! TOGG Eylül Ayı Faizsiz Kredi Kampanyası

TOGG, Eylül ayı boyunca T10X modeli için cazip bir faizsiz kredi kampanyası başlatıyor. 700.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunan kampanya, yerli otomobile olan ilgiyi daha da artıracak.

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Eylül ayı boyunca yepyeni bir kampanya ile kullanıcıları heyecanlandırıyor. 700.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunan kampanya, T10X modelinin daha da erişilebilir olmasını sağlıyor. 12 ay vadeli %0 faizli kredi seçeneğiyle hayallerindeki arabaya kavuşmak artık çok daha kolay.

700 Bin TL'ye Kadar Faizsiz Kredi Fırsatı

TOGG, Eylül ayı boyunca geçerli olacak kampanyasıyla T10X sahiplerine önemli bir avantaj sunuyor. Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 700.000 TL'ye kadar kredi kullanılabilecek ve bu kredi %0 faiz ile 12 ay vadeye yayılabilecek. Ayrıca, kullanıcılar 30 ay vadeli ve %2,29 faiz oranı ile aylık 35.607 TL ödeme yaparak da T10X'e sahip olabiliyorlar.

GSR II Uyumluluğu ile Güvenlik Artıyor

TOGG, Eylül ayından itibaren tüm T10X modellerinde Genel Güvenlik Regülasyonları (GSR II) uyumluluğunu standart hale getirdi. Bu sayede sürücü, yolcu ve trafik güvenliği önemli ölçüde artıyor. Akıllı şerit takip sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, ön çarpışma uyarısı ve acil durum frenleme sistemi gibi önemli güvenlik özellikleri artık tüm T10X modellerinde standart olarak sunuluyor.

Ek Özellikler Trumore ile Aktif Hale Getiriliyor

GSR II regülasyonunda zorunlu olmamakla birlikte, T10X modellerinde donanımsal olarak hazır bulunan "Yoğun Trafik Pilotu", "Adaptif Hız Sabitleyici" ve "Adaptif Sürücü Asistanı" gibi ek özellikler, kullanıcıların isteğine bağlı olarak Trumore uygulaması üzerinden satın alınabiliyor ve aktif hale getirilebiliyor. Eylül 2024 öncesi teslim alınan T10X sahipleri ise bu ek özellikler için herhangi bir ödeme yapmayacak.

TOGG, Teknolojik Gelişimlerine Devam Ediyor

TOGG, T10X modelinin teslimatlarına başladığı 2023 yılı Mayıs ayında ileri sürüş destek sistemlerinin cihazlara ileri tarihte yükleneceğini belirtmişti. Şirket, GSR II regülasyonlarına uyum sağlamak için yoğun mühendislik çalışmaları yürütüyor ve bu çalışmaların sonuna yaklaşıldı. Önümüzdeki günlerde kullanıcılarla paylaşılacak olan takvimde, yolda olan T10X'lerin ADAS sistemleriyle ilgili detaylar yer alacak.

TOGG'un faizsiz kredi kampanyası ve GSR II uyumluluğu ile donatılan T10X modelleri, yerli otomobilin geleceğine dair umutları artırıyor. TOGG, teknolojik geliştirmelerine ve kullanıcı memnuniyetine odaklanarak, Türkiye'nin otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olmaya devam ediyor.

İLGİLİ HABERLER