16 Eylül 2024 MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? MasterChef Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

16 Eylül 2024 MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı merak ediliyor. İşte MasterChef kazananı!

MasterChef yarışma programı heyecanı kaptanlık oyunu ile devam etti. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için mücadele verdi. Kaptanlık oyunu gecesinde Mehmet, Danilo ve Somer şef yarışmacılardan lahmacun yapmalarını talep etti. En başarılı lahmacunu hazırlayan kişi, mavi takım kaptanı oldu. Ayrıca kaptan, kırmızı takım kaptanını belirleme şansı yakaladı. Kaptanlık oyununu kazanan kişi, dokunulmazlığı da elde etti. Peki MasterChef 16 Eylül 2024 kim kazandı? İşte detaylar…

16 Eylül 2024 MasterChef Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan sürüyor. Eleme gecesinde Beril, yarışmaya veda etti. Öte yandan kadroya yedeklerden Bera dahil oldu. Yeni bölümde ise yarışmacılar, kaptanlık oyununu kazanmak için karşı karşıya geldi. Kaptanlık oyunu sonrasında mavi ve kırmızı takım kaptanı, en güçlü takımı oluşturmak adına mücadele gösterdi. Peki 16 Eylül 2024 MasterChef mavi takım kaptanı kim oldu? İşte tüm ayrıntılar…

Mavi Takım Kaptanı Kim Oldu?

MasterChef'te kaptanlık oyunu oynandı. 16 Eylül 2024 tarihindeki yarışma, heyecanla izlendi. Şeflerin değerlendirmeleri neticesinde mavi takım kaptanı netlik kazandı. En iyi lahmacunu hazırlayan Alper, mavi takım kaptanı seçildi. Mavi takım kaptanı Alper ise kırmızı takım kaptanını belirledi ve kırmızı takım kaptanı da bu sayede Erim oldu.

Mavi Takım Yarışmacıları Kimler?

16 Eylül 2024 MasterChef yarışmasında kaptanlar seçildi. Son duruma göre mavi takım ekibinde yer alan kişiler Nevzat, Nigar, Ezgi, Kerem, Şirin, Eda, Emre, Onur ve Alper.

Kırmızı Takım Yarışmacıları Kimler?

16 Eylül 2024 MasterChef yarışmasında mavi takım kaptanı Alper seçildi ve kendisi kırmızı takım kaptanı olarak Erim’i seçti. Kırmızı takım kadrosunda şu anda Akın Ayşe, Hakan, Yudum, Beyza, Zübeyde, Kaan, Semih, Erim yer alıyor.

MasterChef En Son Kim Elendi?

MasterChef yarışma programı, ülkemizde en fazla izlenen programlardan biri. İlgiyle takip edilen yarışma programında en son kimin elendiğini merak edenler var. MasterChef’te en sonra Beril elenmişti. 

İLGİLİ HABERLER