Çağatay Ulusoy Tam Bir Centilmen Filminde Başrolde! İşte Filmin Konusu ve Oyuncuları

Son zamanlarda Netflix Türkiye bünyesinde birçok dizi ve film çekiliyor. Bu yapımlardan biri olan Tam Bir Centilmen filminin başrolünde Çağatay Ulusoy yer alıyor. İşte detaylar…

Tam Bir Centilmen filmi merakla beklenirken Netflix tarafından paylaşılan tanıtım videosu ile filme olan ilgi artıyor. Peki centilmen film konusu nedir?

Çağatay Ulusoy’un Yeni Filmi: Tam Bir Centilmen 

2024 yılında Gaddar ve Kübra isminde iki dizi çalışması olan başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, şimdi de farklı bir film ile seyirci karşısına çıkmaya çalışıyor. Netflix yapımı olan Tam Bir Centilmen filminde Çağatay Ulusoy, başrolde rol alıyor ve Saygın karakterine hayat veriyor. 

Tam Bir Centilmen Film Konusu Nedir?

Saygın, zengin insanların dünyasında kendine yer bulmayı başarmış olan biridir. Dışarıdan bakıldığında parıltı ve lüks dolu bir hayatı vardır. Kadınlar arasında oldukça popülerdir. Çoğu kişi onu duygusuz ve baştan çıkarıcı bir kişi olarak bilir. Ancak herkes gibi onun da görünüşü bazı gerçekleri saklamaktadır. Kadınları çok iyi anlayan Saygın, onların duygusal olarak tatmin olmasını sağlar. Bu sayede kendisinin özel biri olduğunu hissettirir. Kendi mutluluğu ile ilgili sorular sormaktan ve düşünmekten ise kaçınır. Bu durum ise bu gri dünyada saf kalmayı başarmış Narin ile tanışıncaya kadar devam eder. 

Tam Bir Centilmen Film Oyuncuları

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Tam Bir Centilmen filmi, güçlü oyuncu kadrosu ile ilgi çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda dikkat çeken diğer kişiler ise Ebru Şahin, Nazlı Bulum, Haki Biçici ve Şenay Gürler oluyor. 

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Çağatay Ulusoy, Bulgaristan göçmeni bir baba ile Boşnak kökenli bir annenin çocuğu olarak doğdu. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci oldu. Üniversite eğitimi sırasında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Adını Feriha Koydum dizisi ile 2011 yılında oyunculuk kariyerine ilk adımı attı. İlk başrol olduğu filmi ise Anadolu Kartalları filmi oldu. Bunu Medcezir, İçerde, Hakan: Muhafız, Delibal, Yeşilçam ve Terzi gibi yapımlar takip etti. Şu anda Kübra adlı bir internet dizisi ile oyunculuk kariyerine devam eden Çağatay Ulusoy, Tam Bir Centilmen filmindeki rolü ile de dikkat çekmektedir. 

İLGİLİ HABERLER