Galatasaray’da İki Futbolcu Derbide Yok! İşte Derbinin Muhtemel 11’leri

Bu akşam oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisinde sarı kırmızılı ekipten iki ismin kadroda olmadığı öğrenildi.

Trendyol Süper Lig’in altıncı haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşılaşacak. Galatasaray Fenerbahçe derbisi bugün oynanacak. Heyecanla beklenen derbiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Galatasaray ekibinden Yusuf Demir ve Hakim Ziyech derbi kadrosunda yer almıyor. Peki Galatasaray Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11’leri belli oldu mu? İşte detaylar…

İki Futbolcu Kadroda Yok

Galatasaray Fenerbahçe derbisi, futbol severler tarafından heyecanla bekleniyor. Sarı kırmızılı ekipte Yusuf Demir ile Hakim Ziyech derbi kadrosunda yer almıyor. TRT Spor'un açıklamasına göre Galatasaray’da Florya Metin Oktay Tesisleri'nden ayrılan Yusuf Demir ile tedavisi süren Hakim Ziyech, derbi kadrosunda yok. 

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta?

Trendyol Süper Lig’in altıncı haftasında derbi heyecanı var. Dev derbinin saat kaçta yayınlanacağı merak konusu oldu. Maçı izlemek isteyenler, Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta diye sorgulama yapıyor. İlgili karşılaşma 21 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak. 

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Nereden İzlenir?

Derbiyi merakla bekleyenler, Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir sorusuna yanıt arıyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi gibi büyük maçlar genellikle şifreli kanallarda yayınlanır. Bu, maçın yayım haklarının belirli bir kanal veya platform tarafından satın alınmasından kaynaklanır. Türkiye'de futbol maçlarının yayın hakları genellikle beIN Sports'ta bulunur. Bu nedenle, Fenerbahçe-Galatasaray derbisini beIN Sports üzerinden izleyebilirsiniz. Maçı kesintisiz ve yüksek kalitede izlemek için beIN Sports'a abone olabilirsiniz. beIN Sports'un dijital platformu olan TOD TV üzerinden de maçı izleyebilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’de derbi heyecanı bugün yaşanacak. Zorlu mücadele bugün akşam sat 20.00’de başlıyor. Peki derbinin muhtemel 11’leri belli oldu mu? Galatasaray Fenerbahçe maçının muhtemel 11’leri pek çok kişi tarafından araştırılıyor. NTV Spor'un haberine göre Fenerbahçe kadrosunda Dzeko, Szymanski, Maximin, Oosterwolde, Fred, İsmail, Tadic, Mert Müldür, Çağlar, Djiku, Livakovic yer alacak. Galatasaray’da ise Osimhen, Sara, Yunus, Mertens, Barış, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez gibi isimlerin ilk 11’de oynaması bekleniyor. 

İLGİLİ HABERLER