Hasan Can Kaya'dan Acı Haber! Çok Sevdiği O Kişiyi Kaybetti

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla halasının vefat ettiğini açıkladı. "Konuşanlar" programına katıldıktan sonra "pazarlıkçı hala" olarak tanınan ve sevilen ismin ölümü, sevenlerini yasa boğdu.

Ünlü komedyen ve "Konuşanlar" programının sevilen sunucusu Hasan Can Kaya'dan acı haber geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Kaya, vefat eden halası için duygusal bir veda mesajı yayınladı. Kaya'nın vefat haberini duyurduğu halası, daha önce "Konuşanlar" programına katılarak "pazarlıkçı hala" lakabıyla sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

"Hiç Şikayet Etmeden Gitti"

Hasan Can Kaya, vefat eden halasıyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı: "Daha önce programıma da ziyarete gelen hatta ‘pazarlıkçı hala’ olarak viral olan, Her daim neşeli, herkesin yanında, hep mücadele eden, hep güçlü, hiç şikayet etmemiş, aman dememiş, yaşadığı kötülüklere bir gün bile ağlamamış dünyalar tatlısı halamı kaybettik..."

"Kimseye Eyvallahı Olmadan Gitti"

Halasının ani vefatının kendisini derinden yaraladığını belirten Kaya, yayınladığı mesajın devamında şu ifadelere yer verdi: "Yaşadığı gibi aniden, kimseye eyvallahı olmadan, kimseden bir şey istemeden gitti bu Dünya’dan.. Seni çok seviyoruz halacım."

Sosyal Medya'dan Destek Yağıyor

Hasan Can Kaya'nın bu üzücü paylaşımının ardından, sevenleri ve ünlü isimlerden başsağlığı mesajları yağdı. Kaya'nın halasıyla çekilmiş fotoğrafı ve yayınladığı duygusal veda mesajı, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

"Pazarlıkçı Hala" Olarak Hatırlanacak

Hasan Can Kaya'nın "Konuşanlar" programına konuk olan ve sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanan halası, "pazarlıkçı hala" lakabıyla hafızalara kazınmıştı. Programdaki eğlenceli anları ve samimi kişiliğiyle izleyicilerin gönlünde taht kuran halasının vefatı, sevenlerini derinden üzdü.

İLGİLİ HABERLER