Infinix Zero 40 5G Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri Belli Oldu

Infinix Zero 40 5G, gelişmiş özellikleri ve bütçe dostu fiyatı ile ilgi çekiyor.

Bir süredir beklenen Infinix Zero 40 5G tanıtıldı. İlk olarak Hindistan’da satışa çıkan model, yakın bir süre sonra diğer ülkelerde de satışa sunulacak. Peki Infinix Zero 40 5G hangi özelliklere sahip? Infinix Zero 40 5G fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

Infinix Zero 40 5G Tanıtıldı

Infinix Zero 40 5G, uygun fiyatlı olmasına rağmen oldukça etkileyici özelliklerle donatılmış bir akıllı telefon. Zero 40 5G, zarif bir tasarıma sahip. Büyük bir ekrana ve ince çerçevelere sahip olması, etkileyici bir görsel deneyim sunuyor. Akıcı bir kullanım deneyimi için yüksek yenileme hızına sahip bir ekran vaat ediyor. Canlı ve doğru renklerle görüntüleme deneyiminizi zenginleştiriyor. 

MediaTek Dimensity 8200 işlemci sayesinde hızlı ve akıcı bir performans sağlıyor. Yüksek RAM ve depolama seçenekleri sayesinde çoklu görev ve oyun oynama gibi işlemleri sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. 5G bağlantı teknolojisi nedeniyle hızlı internet kullanım özelliğinden faydalanabilirsiniz. Infinix Zero 40 5G, sunduğu güçlü performans, şık tasarımı ve uygun fiyatı ile dikkat çeken bir akıllı telefon. Özellikle yüksek performans ve iyi bir kamera arayan kullanıcılar için ideal bir seçenek olabilir.

Infinix Zero 40 5G Gelişmiş Özelliklere Sahip

Ülkemizde aktif olarak faaliyetlerini sürdüren marka, yeni cihazları ile tüketicileri memnun ediyor. Bir süre önce duyurulan cihaz, nihayet tanıtıldı. Telefonun Kaya Siyahı, Hareketli Titanyum ve Violet Garden gibi çeşitli renk seçenekleri mevcut. 6,78 inç kavisli ekran barındıran telefon, AMOLED ekrana sahip. 2436 x 1080 piksel çözünürlük ile harika bir kullanım deneyimi sağlıyor. Cihazın ekran yenileme hızı ise 144 Hz olarak açıklandı.

Infinix Zero 40 5G Yüksek Depolama Sunuyor

Telefon, 3.1 GHz'e kadar yükselebilen sekiz çekirdekli bir işlemci olan Mediatek Dimensity 8200 Ultimate'den güç buluyor. 12 GB RAM içeren telefonun 256 GB ve 512 GB depolama seçenekleri var. 

Infinix Zero 40 5G Fiyatı Ne Kadar?

Telefonun fiyatı merak konusu oldu. Cihazın başlangıç fiyatının 335 dolar olduğu belirtildi. Bir üst modeli ise 370 dolardan satılıyor. 

İLGİLİ HABERLER