Mest Eden Fiyatıyla Karşınızda! Vivo Y37 Pro Tanıtıldı

Vivo, cep telefonu ailesini genişletmeye devam ediyor. Marka, şimdi de Y37 Pro modelini tanıttı.

Dünya çapında popüler bir marka haline gelen Vivo, her geçen gün cep telefonu ailesini genişletiyor. Markanın yeni geliştirdiği modellerden biri de Vivo Y37 Pro oluyor. Tasarımı ve teknolojik özellikleri ile beğeni kazanan cihaz, özellikle de bütçe dostu telefon arayan ve telefona çok fazla para vermek istemeyenler tarafından merak ediliyor. Peki Vivo Y37 Pro hangi özelliklere sahip? İşte detaylar…

Vivo Y37 Pro Güçlü Özellikler Sunuyor

Çinli teknoloji markası Vivo, giriş seviye telefonlarına bir yenisini daha ekliyor. Marka, Vivo Y37 Pro şeklinde adlandırdığı cihazını resmi olarak duyurdu. Telefonun teknik özellikleri ve tasarımı netlik kazandı. Tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaran cihaz, bütçe dostu telefon arayanlar için biçilmiş kaftan. 

Vivo Y37 Pro adlı model, 6.68 inç boyutlu HD+ çözünürlük sağlayan LCD ekran barındırıyor. 120 Hz tazeleme oranı bulunan telefonun ön kısmında 5 MP çözünürlüklü selfie kamerası konumlanıyor. Yan panele monte edilen parmak izi okuyucu mevcut. Öte yandan telefonun IP64 sertifikası da var. 

Güçlü İşlemciye Sahip

 Vivo Y37 Pro özellikleri ve fiyatı ile bir adım öne çıkacak gibi duruyor. Markanın akıllı cihazı, Qualcomm'un Snapdragon 4 Gen 2 işlemcisini içeriyor. Cihaz, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı vaat ediyor. 44W hızlı şarj desteği içeren 6.000 mAh kapasiteli bataryası ile de kullanıcıları memnun edecek. Telefonun işletim sistemi de Android 14 olarak belirtildi. 

Vivo Y37 Pro Kamera Özellikleri İlgi Çekici

Vivo Y37 Pro kamera özellikleri de merak konusu oldu. Telefonun ön bölümünde 5 MP çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası var. Arka kamerası da harika fotoğraf kareleri elde etmeyi mümkün kılacak. Cihazın arkasında 50 MP ana kamera ve aynı zamanda 2 MP derinlik odaklı bir kamera daha bulunuyor. 

Vivo Y37 Pro Fiyatı Ne Kadar?

Kullanıcıların araştırdığı hususlardan biri de Vivo Y37 Pro fiyatı oluyor. Cihaz yakın bir zamanda tanıtıldı. Ancak Vivo Y37 Pro fiyatıyla alakalı resmi bir açıklama yapılmadı. 

İLGİLİ HABERLER