Narin Güran’ın DNA Sonuçları Belli Oldu! Gerçek Babası Ortaya Çıktı

Narin’in DNA sonuçları belli oldu. Böylece Narin Güran’ın gerçek babasının kim olduğu ortaya çıktı.

Diyarbakır’da öldürülen Narin’in şu an tutuklu olan amcası Salim Güran’ın gerçek babası olduğu yönünde iddialar vardı. Bu nedenle DNA testi yapıldı. Narin’in DNA sonuçları çıktı. Bu sayede gerçek babasının kimliği belli oldu. 

Narin’in Babası Kim?

Salim Güran’ın, Narin’in babası olduğu yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Pek çok kişi Narin’in babası kim sorusuna yanıt arıyordu. Bu sorunun cevabı, DNA testi sayesinde netlik kazandı. 

DNA Sonuçları Çıktı

Narin Güran soruşturması devam ediyor. Konuyla ilgili olarak yeni detaylar gün yüzüne çıkıyor. Narin’in biyolojik ailesinin tespit edilmesi için babasından ve annesinden DNA örnekleri alındı. Gerçekleştirilen DNA testinin sonucu çıktı. 

Gerçek Babası Belli Oldu

Amcası olarak bilinen ve tutuklu bulunan Salim Güran’ın, Narin’in babası olduğu iddia ediliyordu. Yapılan DNA testi ile bu iddialar yalanlandı. Testin sonucuna göre Narin’in biyolojik ailesinin, bilinen ailesi çıktığı tespit edildi. 

Diğer yandan konuya dair yeni gelişmeler de var. İşte dikkat çeken hususlar:

Meta’nın Olumsuz Yanıt Verdiği İddia Ediliyor

Amcanın sildiği belirlenen WhatsApp mesajları gündemde. Bu mesajlar için Meta ile iletişim kuruldu. Meta’dan olumsuz yanıt alındığı iddia edildi. Gazeteci Emrullah Erdinç, X hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile şu ifadelere değindi:

‘’Narin'in biyolojik ailesinin tespiti amacı ile anne ve babasına yapılan DNA testi sonuçları çıktı. Konuyla alakalı çeşitli iddialar bulunuyordu; Narin, amcası bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın mı kızı diye.

Gerçekleşen DNA testi sonucu Narin'in biyolojik ailesi de bilinen ailesi çıktı. Yani amcanın çocuğu olmadığı netleşti. Anne ve babanın sorgusu henüz başlamadı. Sorgu esnasında daha evvel düşme sonucu öldüğü söylenen abla da gündeme gelecek. Cinayet günü amca ve aile üyelerinin tüm görüşmeleri Whatsapp üzerinden gerçekleşmiş.

Jandarma Genel Komutanlığı, amcanın cep telefonundan silinen WhatsApp kayıtlarının geri getirilmesi adına başvuruda bulunmuştu. WhatsApp mesajları iletmeyi reddetti.
Civar köylüler de olmak üzere 267 kişinin ifadesi alındı. Yirmi dört kişi dosyada şüpheli, geri kalanlar da tanık şeklinde ifade verdi. Soruşturma aşamasında 14 bin araç incelendi. 130 kamera incelendi. Israrla yalan haber yapanlar hakkında soruşturma açılıyor."

 

İLGİLİ HABERLER