Online Başvuru Kolay Alım! MSB-MSÜ KPSS Şartsız Kamu Personel Alımı

Milli Savunma Üniversitesi, KPSS şartı olmadan personel alımı yapıyor. 3 Ekim'e kadar sürecek başvurular, MSB Personel Temin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), siber güvenlikten ağ uzmanlığına birçok alanda ihtiyaç duyduğu sözleşmeli personeli bünyesine katmak için kolları sıvadı. Üstelik adaylara müjdeli haber KPSS şartı aranmıyor! Yüksek maaş ve cazip imkanlarla dolu bu fırsatı kaçırmayın. MSÜ personel alım ilanına dair tüm detaylara haberimizde yer verdik.

KPSS'siz ve Şartsız Kamu Personeli Olma Fırsatı!

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun şartlarını taşıyan, T.C. vatandaşı olan ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanan herkes bu eşsiz fırsattan yararlanabilir. Üstelik MSÜ, adaylardan herhangi bir KPSS puanı şartı aramıyor. KPSS puanı olmayan veya ibraz etmeyen adaylar değerlendirmede 70 puanla başvuracak.

Hangi Bölümlerden Başvuru Yapılabilir?

MSÜ personel alımı ilanına başvuracak adayların belirli bölümlerden mezun olmaları gerekiyor. İşte o bölümler:

Mühendislik: Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik Haberleşme Mühendisliği

Diğer: Bilgisayar Bilimleri, İstatistik, Matematik, Fizik

Fen-Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinin Bilgisayar ve Teknoloji Üzerine Eğitim Veren Bölümleri

3 Kat Maaşla Çalışma İmkanı!

Toplamda 7 farklı pozisyon için personel alımı yapacak olan MSÜ, sunduğu cazip maaşlarla da dikkat çekiyor. İşte açık pozisyonlar ve maaşları:

1 Ağ Uzmanı (3 Kat Maaş)

2 Sunucu Sistemleri Uzmanı (3 Kat Maaş)

1 Siber Güvenlik Uzmanı (3 Kat Maaş)

1 Siber Operasyon Merkezi Uzmanı (2 Kat Maaş)

1 Son Kullanıcı Güvenlik Sistemleri Uzmanı (2 Kat Maaş)

1 Ağ Uzmanı (2 Kat Maaş)

Başvurular Nasıl Yapılacak?

MSÜ personel alımı ilanına başvurular 3 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. Adaylar, başvurularını MSB Personel Temin internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirebilecekler. Son başvuru tarihi 3 Ekim! Siz de bu eşsiz fırsatı kaçırmayın ve hemen başvurunuzu yapın.

Başvuru kılavuzu: https://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2024/09/20240906-4-12.pdf

İLGİLİ HABERLER