Şehir Hastaneleri Personel Alıyor! 388 Personel KPSS Şartsız Alınacak

Şehir hastanelerine KPSS şartı olmadan 388 personel alımı yapılacak.

2024’te şehir hastanelerine yüksek sayıda personel alınacak. Üstelik personel alımında KPSS şartı aranmıyor. Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak. 388 kişinin çeşitli pozisyonlarda istihdam edileceği belirtildi. Peki şehir hastaneleri 388 personel alımı için şartlar belli mi? 388 personel hangi pozisyonlar için alınacak? İşte detaylar…

Şehir Hastaneleri 388 Personel Alacak

Şehir hastanelerinin 2024’te 388 tane personel alacağı duyuruldu. Bu, sağlık sektöründe çalışmak veya bu alanda kariyer yapmak isteyen birçok kişi için önemli bir fırsat olabilir. Personel alımının en önemli avantajı ise KPSS şartının bulunmaması. KPSS puanı olmayan kişiler de personel alımı için müracaat edebilecek. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

Hangi Pozisyonlarda Personel Alımı Olacak?

Sağlık sektöründe kariyer yapmak isteyenlerin ilgisini çeken bu alım duyurusunda hangi pozisyonlar için istihdam oluşturulacağı da belirtildi. Buna göre alım yapılacak pozisyonlar şöyle; teknisyen, tekniker, mühendis, aşçı yardımcısı, çaycı, çamaşırcı, klinik destek elemanı, hastane hizmetlisi, temizlik görevlisi, mekanik bakım onarımcısı, elektrikçi, hasta refakatçisi, özel güvenlik görevlisi, bahçıvan, garson, sterilizasyon görevlisi, beden işçisi, enfeksiyon kontrol hemşiresi.

Başvuru Şartları Nedir?

Personel alım ilanına müracaat etmek isteyen kişilerin T.C. vatandaşı olması gerekiyor. 18 yaşını doldurmuş olmak, en az ilkokul mezunu olmak gibi bazı temel şartlar da mevcut. Aynı zamanda kişilerin hastanelerde daimi olarak çalışmaya engel olabilecek herhangi bir sağlık probleminin de bulunmaması gerek. Güvenlik pozisyonları için de silahlı ya da silahsız şekilde güvenlik sertifikası zorunluluğu var. Başvuru yapmak isteyen kişiler İŞKUR aracılığı ile şehir hastanesi personel alım ilanına müracaatını gerçekleştirebilir.

Şehir Hastaneleri 388 Personel Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Personel alım ilanına başvuru yapmak isteyenlerin İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekiyor. İŞKUR üzerinde özgeçmiş oluşturarak, ilana başvuru yapabilirsiniz. Her pozisyon için belirtilen şartları ve istenen belgeleri eksiksiz olarak hazırlamak önemli. Diploma, transkript, deneyim belgesi gibi istenen belgeleri hazır etmeniz gerekiyor. Özgeçmişinizde sağlık sektöründeki deneyimlerinizi ve becerilerinizi vurgulamanız, ön plana çıkmanızı sağlayacak.

İLGİLİ HABERLER