İrem Sak Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İrem Sak, 9 Şubat 1986 tarihinde Sivas'ta doğmuş olan Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.

İrem Sak kimdir nereli ve kaç yaşında soruları ara ara hayranları tarafından gündeme getirilmektedir. Sevilen ve güzel oyuncu, geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Canlandırdığı başarılı roller ile dikkatleri her zaman üzerine çeken güzel oyuncu ile ilgili işte tüm detaylar…

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak, 9 Şubat 1986 tarihinde Sivas'ta doğmuş olan Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. Çerkes kökenli olan oyuncu, eğitimini Sivas'ta tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine televizyon dizilerinde başlayan İrem Sak, sahne ve ekrandaki başarılı performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

İlk olarak "Şen Yuva" adlı dizide "Şehrazat" karakterini canlandırarak televizyon dünyasına adım atan Sak, 2011 yılında "5'er Beşer" programında "Sinem" karakteriyle daha geniş bir kitleye ulaşmıştır. Asıl çıkışını ise 2012 yılında "Yalan Dünya" dizisinde canlandırdığı "Tülay" karakteriyle yapmıştır. Bu rol, onun oyunculuk kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.

2015-2018 yılları arasında Türkiye’nin sevilen eğlence programlarından Güldür Güldür Show’da yer alarak, yeteneklerini komedi alanında da sergilemiştir. Tiyatro ve sinema dünyasında da kendisini kanıtlayan İrem Sak, 2016 yılında 21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri’nde Hepimizin Öyküsü Aynı adlı oyunla Seçici Kurul Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. Ayrıca, 2017 yılında Martı adlı dram filmindeki performansıyla 28. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü kazanmıştır.

Sak, sinema dünyasında Dönerse Senindir, Ölümlü Dünya ve Düğüm Salonu gibi filmlerde rol almıştır. 2019 yılında "Bir Aile Hikayesi" adlı dizide "Müjde Güneş" karakterini canlandırmış, 2020'de ise Çukur dizisinde "Seren Erdenet" karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

İrem Sak Nereli?

İrem Sak nereli oldukça merak edilen konulardan biridir. Sevilen ve başarılı oyuncu İrem Sak, Sivas doğumludur. Ailesi Çerkes kökenlidir ve oyuncu ilkokul ve ortaokul eğitimini Sivas'ta tamamlamıştır.

İrem Sak Kaç Yaşında?

İrem Sak kaç yaşında konusu ise ayrıca merak edilen bir konudur. Oldukça genç görünen İrem Sak, 9 Şubat 1986 doğumludur. 2024 yılı itibarıyla 38 yaşındadır. Yıllar boyunca hem televizyonda hem de sinemada sergilediği başarılı performanslarla kariyerine devam etmektedir.

İLGİLİ HABERLER