Alfa Romeo Junior Türkiye’de! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Alfa Romeo, yeni otomobil modeli Junior’ı ülkemize getirdi. İşte yeni modelin özellikleri ve fiyatı…

B-SUV segmentindeki Alfa Romeo Junior, Türkiye’de satışa çıktı. İlginç tasarımı ve güçlü özellikleri ile ön plana çıkan otomobil, yeni bir araç satın almak isteyenlerin ilgisini çekiyor. Peki Alfa Romeo Junior hangi özelliklere sahip? Yeni otomobil Alfa Romeo Junior fiyatı ne kadar? İşte detaylar…

Alfa Romeo Junior Türkiye Pazarında

İtalyan otomobil markası Alfa Romeo, birkaç ay önce bir etkinlik düzenlemiş ve bu etkinlikte Milano adını verdiği yeni aracını tanıtmıştı. Fakat bu otomobilin ismi değişti ve Junior oldu. Şimdi de bu model ile alakalı yeni bir gelişme yaşandı. Marka, Junior modelini ülkemiz pazarına getirdiğini açıkladı. Firmanın resmi web sitesi üzerinden online rezervasyon ile satın alınabilen araç, günümüz şartlarına göre iyi bir fiyat etiketi ile geliyor. 

Alfa Romeo Junior Gelişmiş Özellikleri ile Fark Yaratıyor

Alfa Romeo Junior, şimdiye dek gördüğünüz Alfa Romeo araçlara pek benzemiyor. Otomobilin ön bölümünde son derece garip bir ızgara tasarımı hakim. Parçalı LED farlar barındıran araç, kısa çıkıntılarıyla da farklı bir duruş sergiliyor. Markanın yeni SUV aracı 18 inçlik jantlara sahip. 

Otomobilin ön kısmı incelendiğinde LED destekli far tasarımının devam ettiği fark ediliyor. Bu aydınlatma sisteminin üzerinde ise çıkıntılı bir yapı var. Hemen altında da Alfa Romeo ibaresi konumlanıyor. Firma, B-SUV otomobilinde plastik tampon kullanmış.

İÇ ve Dış Mekan Tasarımı Göz Dolduruyor

Modelin iç bölümü incelendiğinde butonlarla dolu bir kabin dikkat çekiyor. 10.25 inç boyutunda iki tam dijital ekran var. Bilgi eğlence ekranı sürücüye dönük olacak şekilde dizayn edilmiş. Araç hibrit ve tam elektrikli motor seçenekleri sunuyor. Hibrit versiyonda 1.2 litrelik benzinli motora entegre 21 kW kapasiteli elektrik motoru mevcut. Diğer versiyonda ise 156 ve 240 beygir gücü üreten iki farklı seçenek yer alıyor. Otomobilin menzili 410 km olarak belirtildi. 

Alfa Romeo Junior Fiyatı Ne Kadar?

Alfa Romeo Junior fiyatı merak konusu oldu. Modelin fiyatı belli oldu. Elettrica donanımı 1.649.900 TL ve Ibrida donanımı da 1.799.900 TL’den satışa çıktı. 

İLGİLİ HABERLER