Fenerbahçe’den Transfer Hamlesi! Filip Kostic’i Renklerine Bağladı

Fenerbahçe, yeni transferini duyurdu. Filip Kostic, Fenerbahçe ekibine dahil oldu.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, yeni bir transfere imza attı. Juventus forması giyen Filip Kostic, artık sarı lacivertli takımda forma giyecek.

Filip Kostic Fenerbahçe’de!

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, 31 yaşındaki Sırp oyuncu Filip Kostic'i renklerine bağladı. Kostic, Fenerbahçe’ye Juventus’tan kiralandı. Sarı lacivertli kulüp, Filip Kostic’in transferi için Juventus ile el sıkıştı. 

Kulübün konuyla ilgili açıklaması şu şekilde: "Kulübümüz, Filip Kostic'in kiralık transferi hususunda kulübü Juventus FC ve futbolcu ile prensip anlaşmasına varmıştır. Kostic sağlık muayenesi ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi."

Filip Kostic İstanbul’a Geldi

Fenerbahçe’nin daveti sonrasında Kostic hemen harekete geçti ve İstanbul’a ulaşmak üzere yola çıktı. Sırp futbolcu Filip Kostic İstanbul’avardı. Futbolcuyu taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı.

33 Maçta Forma Giyme Şansı Buldu

31 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezonda 33 maça çıktı. Bu maçlarda toplamda 2 bin 107 dakika sahada kaldı. Yapmış olduğu 4 asist ile takımına katkı sağlamayı başardı. Filip Kostic’in güncel piyasa değeri ise 6.5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Filip Kostic'in kulübü Juventus ile sözleşmesinin 2026 senesine kadar devam ettiği biliniyor. 

Fenerbahçe’nin Diğer Transferleri

Sarı lacivertli kulüp, bir orta saha oyuncusunu daha kadrosuna dahil etmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe, Boca Juniors ile Cristian Medina'nın transferi hususunda anlaştı. Fenerbahçe kulübü, Medina tranferi için Boca Juniors kulübü ile bonuslarla 15 milyon dolarlık teklif konusunda uzlaşmış oldu. 

Boca Juniors, 22 yaşındaki oyuncunun Ocak’a kadar takımda kalması koşulu ile Fenerbahçe'nin teklifini kabul etti. Fenerbahçe, devre arası transfer zamanında takıma dahil olacak Cristian Medina ile beş senelik sözleşme imzalayacak.

Boca alt yapısında yetişen başarılı futbolcu Cristian Medina, Arjantin ekibi ile 155 maçta forma giydi ve bu süreçte 9 gol ve 11 asistlik bir performans yakaladı. Fenerbahçe transfer haberleri, özellikle taraftarlar tarafından çok fazla araştırılıyor. Kulübün kimleri ekibe dahil ettiği merak konusu oluyor. Fenerbahçe, son olarak Fiorentina kulübünden Sofyan Amrabat'ı da kadrosuna dahil etmişti. 

İLGİLİ HABERLER