Güldür Güldür Show'da Şok Eden Ayrılık! Yeni Sezonda Yer Almayacak

Güldür Güldür Show’da üzen ayrılık! Ünlü oyuncu yeni sezonda yer almayacak.

Güldür Güldür Show'un sevilen oyuncularından Alper Kul, yeni sezonda programda yer almayacak. Alper Kul, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile Güldür Güldür Show'un yeni sezonunda olmayacağını belirtti. Paylaşımında şu ifadeye yer verdi: "Affınıza sığınarak, bu seneyi pas geçiyorum."

Alper Kul, Yeni Sezonda Olmayacak

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Güldür Güldür Show’dan ayrılık haberi geldi. BKM imzası taşıyan programın sunuculuğunu Ali Sunal yapıyor. Güldür Güldür Show ekibinin popüler üyelerinden Alper Kul, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşım ile yeni sezonda programda yer almayacağını belirtti. 

Bu sezon Güldür Güldür Show’da olmayacağını duyuran Alper Kul, yeni sezon oyuncularının olduğu bir görüntüyü paylaştı. Alper Kul, görüntüye dair şu ifadeleri paylaştı: "Canlarım benim. Alkışınız, eğlenceniz bol olsun. Turneler kolay geçsin, anılar efsanevi olsun."

Alper Kul Kimdir?

Alper Kul biyografisi merak konusu oldu. Alper Kul, yazar ve oyuncu kimliği ile tanınır. 5 Aralık 1975 tarihinde İstanbul’da doğdu. Ancak ailesi Trabzonlu olduğu için babası tarafından nüfus cüzdanına doğum yeri Trabzon şeklinde yazdırıldı. 

MSM’de eğitim gören Kul, Indiana Üniversitesi Tiyatro bölümünde de eğitim aldı. Başarılı oyuncu, IUSB, DOT, Şehir Tiyatroları, BKM gibi oluşumlarda 1994 senesinden bu yana oyunculuk yaptı. Pek çok dizi ve filmde rol aldı. 2012 senesinin 18 Aralık tarihinde İnsanlar Alemi programındaki rol arkadaşı olan Aylin Kontente ile dünya evine girdi. Çiftin Leo ve Arel isminde iki oğlu var.

Alper Kul, Broadway geçmişinde sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olarak bilinen Caveman isimli tiyatro oyununu ülkemizde ilk defa sahneye taşımıştır. 2 Ekim 2009’da başlayan tek kişilik oyunu bir sezon kadar BKM’de oynadı.

Alper Kul Kaç Yaşında?

Başarılı oyuncu Alper Kul kaç yaşında merak ediliyor. Red Kit, Şeksi Oyun, The Learned Ladies, The American Buffalo, Ölüm ve Oyun, İki Kişilik Bir Oyun ve Caveman gibi pek çok tiyatro oyununda rol alan Alper Kul, 5 Aralık 1975’te doğmuştur ve şu anda 48 yaşındadır.

Alper Kul Nereli?

Alper Kul nereli sorusunun yanıtı birçok kişi tarafından araştırılıyor. Popüler oyuncu İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ancak Trabzonludur.

İLGİLİ HABERLER