Herkes Burada Çalışmaya Can Atıyor! AUNDE Teknik'te Kariyer Fırsatı

AUNDE Teknik, İŞKUR aracılığıyla otomotiv sektöründe farklı pozisyonlarda 25 personel alımı yapacağını duyurdu. Firma, çalışanlarına 4 maaş ikramiye, mesai ücreti, servis imkanı ve yemek gibi sosyal olanaklar sunuyor.

Otomotiv sektörünün önde gelen firmalarından AUNDE Teknik, büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin en büyük 200 sanayi kuruluşu arasında yer alan ve yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla dikkat çeken AUNDE Teknik, İŞKUR aracılığıyla yayınladığı yeni ilanlarla farklı pozisyonlarda çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Peki AUNDE Teknik'te çalışmak isteyenleri bekleyen fırsatlar neler?

AUNDE Teknik 25 Personel Alımı Yapacak!

Yayınlanan ilana göre; oto koltuk kılıf dikim elemanı, kalite kontrolcü ve makineci (dikiş) pozisyonlarında toplam 25 personel istihdam edilecek. Çalışanlarına sunduğu cazip sosyal olanaklarla da dikkat çeken firma, 4 maaş ikramiye ve mesai ücreti gibi avantajlar sunuyor. Ayrıca her ilçeye servis imkanı ve yemek gibi ek faydalar da sağlanıyor.

Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak

AUNDE Teknik'te çalışmak isteyen adayların başvurularını İŞKUR’un e-şube sistemi üzerinden yapmaları gerekiyor. Ayrıca, adayların İŞKUR’dan aldıkları işe gönderme formu ile firma ile iş görüşmesine gitmeleri zorunlu.

Aranan Pozisyonlar ve Son Başvuru Tarihleri

AUNDE Teknik’in yayınladığı ilanlarda aranan pozisyonlar ve son başvuru tarihleri şu şekilde:

  • Oto Koltuk Kılıf Dikim Elemanı: 10 personel alınacak, başvuru için son tarih 25 Eylül 2024.
  • Kalite Kontrolcü-Tekstil: 5 personel alınacak, başvuru için son tarih 25 Eylül 2024.
  • Makineci (Dikiş): 10 personel alınacak, başvuru için son tarih 26 Eylül 2024.

Başvuru Şartları Neler?

Her pozisyon için belirlenen asgari eğitim ve deneyim şartları şu şekildedir:

  • Oto Koltuk Kılıf Dikim Elemanı ve Makineci (Dikiş): En az ilköğretim mezunu olmak.
  • Kalite Kontrolcü-Tekstil: En az lise mezunu olmak.

Bu pozisyonlarda çalışmak isteyen adaylar, Gemlik Serbest Bölge’de yer alan işletmede 3 vardiyalı olarak çalışacaklar. İlgili ilanlara başvuru yapacak adayların, başvuru sürecini İŞKUR’un e-şube sisteminden takip etmeleri gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER