Teknosa'da Kariyer Fırsatı! Teknosa Çok Sayıda Personel Alacak

Teknosa, 2024 yılı için Türkiye genelinde büyük bir istihdam seferberliği başlatarak 53 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu.

Türkiye'nin lider teknoloji marketlerinden Teknosa, 2024 yılı için büyük bir istihdam seferberliği başlattı. Türkiye genelindeki mağazaları ve merkez birimleri için 53 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyuran şirket, en az lise mezunu adaylara kapılarını açıyor.

Genişleyen Mağaza Ağıyla Birlikte Personel İhtiyacı da Artıyor

Hızla büyüyen ve sürekli yeni mağazalar açan Teknosa, artan iş hacmini karşılamak üzere farklı niteliklere sahip yeni çalışma arkadaşları arıyor. Mağaza Depo Elemanı, Satış Danışmanı, Avukat, Finans Yöneticisi, IT Senior Business Analyst ve Departman Yöneticisi gibi geniş bir yelpazede pozisyonlar için ilan yayınlayan Teknosa, hem deneyimli profesyonellerin hem de kariyerine yeni başlayan genç yeteneklerin başvurularını bekliyor.

Aranan Özellikler ve Başvuru Şartları

Teknolojiye ilgi duymak, müşteri memnuniyetine önem vermek ve takım çalışmasına yatkın olmak, Teknosa'nın aradığı temel özellikler arasında yer alıyor. Adayların, pozisyonlara göre değişmekle birlikte, iletişim becerileri kuvvetli, sonuç odaklı ve çözüm üretebilen bireyler olması bekleniyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olmak da aranan şartlar arasında.

Çok Aşamalı Mülakat Süreciyle İdeal Adaylar Seçiliyor

Teknosa, işe alım sürecinde adayları yakından tanımak ve yetkinliklerini ölçmek adına çok aşamalı bir değerlendirme sistemi uyguluyor. Telefon mülakatı, panel mülakat, grup çalışmaları ve vaka çalışmaları gibi farklı yöntemlerle adayların bilgi, beceri ve yetkinlikleri değerlendiriliyor. Bu titiz süreç sonunda en uygun adaylar Teknosa ailesine katılmaya hak kazanıyor.

Başvurular Online Ortamda Yapılacak

Teknosa'nın 2024 yılı personel alımları için başvurular sadece online platformlar üzerinden kabul edilecek. İlgilenen adaylar, kariyer sitelerinde yayınlanan ilanları inceleyerek, istenen belgelerle birlikte elektronik ortamda başvurularını gerçekleştirebilirler.

İLGİLİ HABERLER