Yeni Samsung Telefonun Özellikleri Ortaya Çıktı! Yüksek Performans Sunacak

Samsung Galaxy S24 FE merakla bekleniyordu. Cihazın özellikleri belli oldu.

Samsung Galaxy S24 FE, Android tutkunlarının ilgisini çekiyor. Yeni Samsung telefon, üstün performansı ve şık tasarımı ile beğeni topluyor. Güney Kore merkezli teknoloji devinin bir süredir üzerinde çalıştığı Samsung Galaxy S24 FE, pek çok özelliği ile kullanıcıları memnun edecek. Peki Samsung Galaxy S24 FE özellikleri nedir? Samsung Galaxy S24 FE fiyatı ne kadar ve ne zaman çıkacak? İşte yeni telefon modeli hakkında tüm detaylar…

Samsung Galaxy S24 FE Gelişmiş Özellikler Sunuyor

Samsung Galaxy S24 FE, 2024’ün Ocak ayında düzenlenen Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtıldı. O günden beri heyecanla beklenen telefonla ilgili birçok detay gün yüzüne çıktı. Yapılan tanıtım sonrasında Samsung Galaxy S24 FE, çok sayıda kullanıcı tarafından merak ediliyordu. Samsung Galaxy S24 FE’ye dair bazı özellikler belli oldu. Galaxy S24 serisindeki diğer modellere oranla daha ekonomik bir fiyat etiketi sunması beklenen cihaz, bu yönüyle de kullanıcıları sevindirecek. Peki Samsung Galaxy S24 FE özellikleri neler? Ayrıntıları açıklıyoruz. 

Samsung Galaxy S24 FE Özellikleriyle Fark Yaratıyor

Samsung Galaxy S24 FE adlı yeni telefon, 6,7 inç ekran boyutuyla geliyor. Ekran teknolojisi olarak Dynamic AMOLED 2X kullanıyor. Full HD+ ekran çözünürlüğü barındıran telefonun ekran yenileme hızının 120 Hz olduğu belirtildi. 

Samsung Galaxy S24 FE işlemcisi de oldukça gelişmiş. Cihaz, Exynos 2400e işlemciden güç buluyor. 8 GB, 12 GB RAM seçenekleri bulunan telefonun depolama seçenekleri ise 128 GB ve 256 GB şeklinde. 

Kamerası Oldukça Kaliteli

Samsung Galaxy S24 FE söz konusu olduğunda en fazla merak edilen detaylardan biri de telefonun kamera özelliği. Samsung Galaxy S24 FE kamerası arka kısımda 50 MP, 8 MP ve 12 MP olmak üzere sensör içeriyor. Cihazın ön kamerası ise 10 MP sensör barındırıyor. 

Güçlü Pil Tasarımı

Samsung Galaxy S24 FE, güçlü pil tasarımı sayesinde asla yarı yolda bırakmayacak gibi duruyor. 4.600 mAh batarya kapasitesi bulunan telefonun 25W hızlı şarj özelliği var. Öte yandan telefon, Android 14 tabanlı One UI 6.1.1 yazılımına sahip. 

Samsung Galaxy S24 FE Fiyatı

Samsung Galaxy S24 FE fiyatları da merak ediliyor. Telefonun yurt dışında 699 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa çıkacağı belirtildi. Ancak Türkiye fiyatı şu an için net değil.

Samsung Galaxy S24 FE Çıkış Tarihi Nedir?

Samsung Galaxy S24 FE model telefonun ne zaman piyasaya giriş yapacağı merak ediliyor. Telefon, 2024’ün Ekim ayında tanıtılacak ve ardından satışa sunulacak. 

İLGİLİ HABERLER