Müjde Uzman Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Müjde Uzman 26 Eylül 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Sevilen dizi Kızılcık Şerbeti’nin Alevi Müjde Uzman kimdir sizler de merak ediyor musunuz? Cevabınız evet ise en doğru yerdesiniz. Her ne kadar bu sezon dizide hayat verdiği Alev rolü ölerek diziye veda etmiş olsa da sanırız o bizim için her zaman Alev olarak kalacaktır. Farklı kişiliği, eğlenceli halleri, her daim güzelliği ile çünkü biz onu çok sevdik. Tabi ona hayat veren Müjde Uzman’ı da bir o kadar sevdiğimizi söyleyebiliriz. O zaman hadi Müjde Uzman kim, nereli ve kaç yaşında öğrenelim. 

Müjde Uzman Kimdir? 

Müjde Uzman 26 Eylül 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kariyerine ilk olarak müzik kanallarında VJ’lik yaparak başlayan Müjde Uzman, hayatımıza Elite Model Look yarışmasında birinci olduktan sonra girmiştir. Oyunculuk kariyerine ise Paramparça Aşklar (2008) adlı dizi ile başlamıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri ile de popülerlik kazanmıştır. Yer aldığı pek çok proje olmasına karşın asıl çıkışını Kızılcık Şerbeti dizisi ile yakalamıştır. Dizide canlandırdığı Alev karakterinin çok ikonik olması, tarzı ve sözleri ile Müjde Uzman popüler hale gelmiştir. 

Müjde Uzman dizileri ile birlikte yer aldığı sinema filmleri ve müzik klipleri ile de çok sevilmiştir. Ayrıca Oğuzhan Uğur, Sinan Akçıl gibi isimlerle yaşamış olduğu aşklarla da yine gündeme gelmiştir. Yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden tükenmişlik yaşadığı için ayrılmak istemesi ise hayranlarını çok üzmüştür. Yakın zamanda umarız daha iyi projelerde ve rollerde görmeyi umuyoruz. 

Müjde Uzman Nereli? 

Yer aldığı birçok projede güzelliği ile dikkat çeken, Müjde Uzman nereli merak ediyorsanız, güzel oyuncunun İstanbul doğumlu olduğunu söyleyebiliriz. Pek çok ünlü isim gibi o da İstanbul’da dünyaya gelmiş ve hayatının büyük bir bölümünü de burada geçirmiştir. 

Müjde Uzman Kaç Yaşında? 

Müjde Uzman kaç yaşında sorusu özellikle merak edilmektedir. Güzel oyuncu oldukça genç ve güzel göründüğü için, doğal olarak yaşı merak edilmektedir. 1984 doğumlu güzel oyuncu inanması zor ancak 40 yaşındadır. Güzelliğini ve genç görünmesini tam olarak neye borçlu bilmiyoruz ancak bizleri kendine hayran bıraktığını söyleyebiliriz. 

İLGİLİ HABERLER