20.09.2024
weather
23°
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
TikTok
YouTube
Sondakikam Ekonomi Haberleri 25.000 TL Alabilirsiniz! Emeklilerin Yüzünü Güldüren Haber Geldi

25.000 TL Alabilirsiniz! Emeklilerin Yüzünü Güldüren Haber Geldi

SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklilerini sevindiren bir haber geldi. Kamu bankaları tarafından emeklilere özel 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunulacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
25.000 TL Alabilirsiniz! Emeklilerin Yüzünü Güldüren Haber Geldi

Emeklileri sevindirecek haber geldi. SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklileri için kamu bankaları tarafından yeni bir destek paketi açıklandı. Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak kampanya kapsamında emeklilere 25.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor.

Kamu Bankalarından Emekliye Özel Kampanya

Ziraat Bankası, VakıfBank ve Halkbank tarafından başlatılan kampanya ile emekliler, acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için avantajlı bir fırsat yakalıyor. Kampanya kapsamında emeklilere sunulan faizsiz kredi imkanı, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak.

Başvurular Hızlı ve Kolay

Emekliler, kampanyaya başvurmak için şubeye gitmelerine gerek kalmadan mobil ve internet bankacılığı üzerinden işlemlerini kolayca gerçekleştirebilecekler. Başvuruların onaylanmasının ardından 25.000 TL'lik faizsiz kredi, emeklilerin hesaplarına anında aktarılacak.

Promosyonlarla Birlikte 40.000 TL'ye Varan Avantaj

Kamu bankalarının sunduğu bu yeni fırsat, emeklilere ek gelir sağlayan promosyon ödemelerinin yanı sıra düşük faizli ve faizsiz kredi imkanlarını da kapsıyor. Maaşlarını kamu bankalarına taşıyan emekliler, promosyonlarla birlikte toplamda yaklaşık 40.000 TL'lik bir avantaj elde edebilecekler.

Eylül Ayı Sonuna Kadar Geçerli

Eylül ayı sonuna kadar başvurularını tamamlayan SSK, Bağ-Kur ve 4C emeklileri bu avantajlardan faydalanabilecek. Emekliler, bu fırsatı kaçırmamak için bankaların resmi internet sitelerini veya müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi edinebilirler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Açılın Mekanın Sahibi Geldi! iPhone 16 Serisinin Türkiye Satış Fiyatları Ortaya Çıktı

Açılın Mekanın Sahibi Geldi! iPhone 16 Serisinin Türkiye Satış Fiyatları Ortaya Çıktı